Ny trailer uppe!

Kolla in Trailern till Flearmangängets senaste film här:


Area 51



13 december är det kalas i Göteborg, Area 51 fyller 10 år och inviger den nya bowlen.

Lerumskate

Idag var Mike, Alex & Basti och provade den nya betongytan i Lerum. Även fast det var snö och halt så var det ändå hur kul som helst. Ett klipp här nedan visar hur det gick:


Juniorskate 16 November

Av Tjalle

Lite bilder från dagens juniorskate. Mycket barn och föräldrar i hallen idag. Hoppas någon tar sig i kragen och lägger in något om vad som händer i hallen under övriga tider också.  

Anton

Anton

Tjejfika

Fika!

Oscar gör sig redo att droppa in

Oscar gör sig redo

"Poolen" på Kronogården

Av Peter K

Efter Juniorskejten testade Pontus (den enda?) Poolen som finns i stan . 

Efter Juniorskejten testade Pontus (den enda?) Poolen som finns i stan .



 


Personalmöte 12/11.

Av Tjalle

Onsdagen den 12 November kl 19:00 kör vi ett stort personalmöte i hallen. Alla som brukar hålla öppet i hallen bör vara med. Saker som vi behöver diskutera är bl.a. arbetsschema, städning, tillgången till hallen utanför ordinarie öppethållande, ombyggnationer, kassahantering m.m.

Tjejskate 6/11

Av Tjalle

Idag var TTELA på besök i skatehallen och gjorde ett reportage om tjejskaten. Håll utkik i tidningen och samtidigt tummarna att mer tjejer vågar komma till hallen och skejta. En länk till artikeln kommer så fort den finns ute på TTELA:s hemsida.

Edit:

TTELA:s artikel


Skate i falkenberg

Av Alex

I söndags drog Alex, Mike & Victor en spontanskate på det sjukt svårskatade spotet i falkenberg nämligen deras legendariska snakerun där Tony Alva och alla rippade på 70-talet. Det var helt sjukt svårskatat, det var ett projekt att endast vända i ramperna(även ifall det kanske inte ser ut så), Men kul var det i alla fall! Kolla in ett litet klipp här: 


RSS 2.0