Nordens största skatetävling genom tiderna?!

Junkyard.se anordnar Junkyard Skateolympix 2010 den 8e maj på Arena Vänersborg och det förväntas bli nordens största skatetävling någonsin med proffs från hela världen. Några av de stora åkarna som är bekräftade är Lizard King & Benny Fairfax men det kommer även komma proffs från norden, däribland Öyvind Nissen från Norge, Pirkka Pollari från Finland, Jonas Skröder från Danmark samt en hel drös svenska stoltheter. Några namn som kan nämnas där är; Erik Pettersson, Anton Myhrvold, Josef Scott Jatta, Mika Edin, Koffe Hallgren, Daniel Spängs med flera. För en uppdaterad åkarlista samt mer info om tävlingen är det bara att spana in http://www.junkyardskateolympix.com .

TSF kommer givetvis vara på plats och visa vad vi har för planer framöver, sälja t-shirts och medlemskap samt hjälpa till med tävlingen. Är det några av er som känner att ni vill hjälpa till kan ni anmäla er på vårat facebookevenemang här: http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=110432072327832

Vi syns den 8e maj!



Du trodde du var ledig!

Onsdag och Torsdag mellan kl 14:00 och 17:00 så är det Xplodera i hallen
På Onsdagen så är det för "alla" och på Torsdagen enbart för tjejjer.
OBS! Föranmälan krävs, gå in på Xplodera och anmäl er
Bra instruktörer. Inga förkunskaper. Ålder 12 - 17 år.
PLATS: Junkpark Indoor/Innovatum-området
LEDARE: Emil & Victor

Prova att åka bräda i Trollhättans Skateboardhall med giftiga instruktörer. Endast för tjejer. Inga förkunskaper.
PLATS: Junkpark Indoor/Innovatum-området
LEDARE: Emil&Victor
ARRANGÖR: Trollhättans Skateboardförening
Xplodera är ett massivt kulturprojekt under påsklovet, där du i åldern 12 - 17 år kan pröva på massor av saker att göra. Här finns allt från rockmusik till rockmusik, skate eller varför inte magdans. Du kan också pröva saker du aldrig trodde att du skulle pröva tex. ukulele eller silversmide, för att sedan avsluta med en kurs i munspel. Allt i projektet är gratis, och de flesta verksamheterna kommer att vara på Folkets Hus. Xplodera startas med ett Teaterföreställning/ EXPO på Folkets Hus tisdagen den 6/4 samt vi bjuder på en rad andra olika uppträdanden.

Xplodera är ett gigantiskt samarbetsprojekt där alla kulturaktörer bidrar med sitt unika kunnande dvs. det finns massor av arrangörer som gjort detta projekt möjligt.

ARRANGÖRER

FRITIDSGÅRDARNA
KULTUR&FRITID
M15
BIBLIOTEKET
FOLKETS HUS KULTURHUSET
FOLKHÄLSORÅDET
INNOVATUM SCIENCE CENTER
STUDIEFRÄMJANDET
VUXENSKOLAN
NBV
TROLLHÄTTANS TEATERFÖRENING
UNGDOMSPENGEN
MF TOR
FOLKUNIVERSITETET
TROLLHÄTTANS SKATEBOARDFÖRENING
MEDBORGARSKOLAN
KRONAN
FILMSTUDION

RSS 2.0