Specialidrott = Skateboard på schemat!

Du som är elev på gymnasiet och som inte har som avsikt att gå Idrottsprogrammet, har ändå möjlighet att utöva din specialidrott inom schemat. Undantaget är Volvo Aero och KPU programmet.

Träning sker inom det individuella valet och är ca 3 timmar per vecka. Du som är intresserad av att ha specialidrott måste ansöka om detta i samband med ditt gymnasieval. Det är ingen garanti att du beviljas träning på schemat.

Du måste vara medlem i en förening.


Ansökan skickas till:
Magnus Åbergsgymnasiet

att. Ulf Ahlcrona

Karlstorpsvägen 159

461 52 Trollhättan


Juniortid med coach.

Ni missar väl inte möjligheten att skejta med Arthur varannan Torsdag  fram till sommaren!
För barn 11 år och yngre, jämna veckor mellan kl 17-19.  

Några bilder från A51

Som sagt; en rolig och givande dag. Svårt att hinna runt och ta kort på allt när man ju ville åka lite också, men jag lägger upp några bilder. Ni som inte fastnade på bild i min kamera finns säkert hos någon annan. Kul också att träffa lite medlemmar i klubben som man annars bara träffar som hastigast vid "skiftbytet", alltid roligt att ha ett ansikte till namnen man hör.
Stort tack till de som låg bakom och såg till att resan blev av!

/Micke.












































Tävlingen i lördags.

I dagens tidning kom en artikel med i TTELA. Dock äger jag ingen scanner så jag fick fota artikeln rakt av. Om går in på http://turboal.blogspot.com kan du klicka på bilden och läsa artikeln där.

//Alexander


Battle at the Indoorsummering.

Battle at the Indoorsummering.

För er som inte var där kan jag berätta att tävlingen som hölls i lördags blev en succé. Alla verkade ha kul och det var en sjukt spännande final. Jag tänkte lägga upp ett klipp men kamerabatteriet lade av mitt i finalen och bandet tog slut så det var allmänt kaos men något form av klipp kommer väl upp i slutet av veckan tror jag. Resultaten blev i alla fall:
1. Arthur Meland
2. Anders Svedjenäs
3. Klas Andersson

Jag vill även ge ett stort tack till sweet som sponsrade med priserna. Tack Sweet!

//Alexander

RSS 2.0